PULMATORDID

2020 suvekuud on pulmadeks seekord täis!

Veel saab broneerida aegu sügis/talv perioodiks.

(kinni on juba 5.09, 26.09, 10.10 ja 12.12.2020)

Pulmatortide tellimine min. 3 kuud.

Suveperioodiks soovitavalt 6-8 kuud, kuna suveperioodi ajad täituvad varakult!

Soovid tulla pulmatordi test-maitsmisele?

Saame kokku, proovime erinevaid biskviite, täidiseid, kreeme. Arutame koos läbi kõik detailid ja soovid. Kokkuleppe saavutamisel teeme soovi korral teise testimise teie poolt valitud tordist koos juba valitud koostisosade ja õige välimusega.

Pulmatortide hind on al.25€ /kg.

Test-maitsmine on 30€; teine koogiproov 15€

Gluteeni ja/või laktoosivaba toorainega 30€/kg

Hinnakiri kehtib al. 2020 sügis, varasemad broneeringud kokkulepitud hinna alusel.

Alates kolmekorruselised tordid (al. 9kg) minu transpordiga,

kuna vajavad kohapeal kokkupanemist.

Hind kujuneb vastavalt 0,50 € /km (edasi-tagasi teekond). Min. transpordi summa 10€

Ei tee suhkrumassi, martsipaniga torte!

Vaata SIIA, et näha tordi koostiseid ja lisainfot!

Võimalik laenutada puidust ja metalseid aluseid. 

Lisainfo Stuudio DecoRento lehelt!

 

TEHTUD TÖÖD

Pulmatort "Maria"

13 kg

Neljakihilised tordid, vaheldumisi biskviit ja šokolaadikook. Immutatud leedriõie siirupiga, vahel maasika ja mustsõstra keedis, ricotta kreem, peal mascarpone ja värsked marjad.

Alumine tort 6kg, keskmine 3kg, pealmine 1kg. Marjad 3kg

Pulmatort "Liina"

10 kg

Kolm korrust. Naked. Apelsinibiskviit, immutatud leedriõie siirupiga. Vahel põldmarja-mustsõstra täidis ja toorjuustukreem. Peal suvemarjad.

Pulmatort "Anu"

7 kg

Kaks korrust. Valge tort punaste marjadega. Sees õhuline leedriõie siirupiga immutatud biskviit, vahel sidrunikreem, maasika-mustsõstra täidis ja toorjuustukreem.

Pulmatort "Mariliis"

8 kg

Kaks korrust. Semi-naked. Biskviit, leedriõie immutus, põldmarja-mustsõstra ja kirsi täidis, toorjuustukreem. Peal söödavad lilleõied ja marjad.

Pulmatort "Helena"

8 kg

Kaks korrust. Semi-naked. Peal söödavad lilleõied - valged roosbegooniad, roosad begooniad ja mündi lehed.

Pulmatort "Anette II"

9 kg

Kolm korrust. Kaunistatud marjade ja söödavate lilleõitega (roosad begooniad, valged roosbegooniad, mündi lehed)

Pulmatort "Dagni"

10 kg

Kolm korrust, kaetud toorjuustuga. Peal marjad ja söödavad seafenneli lehed, amaranti õied ja valge šokolaadi laastud.

Pilt: Paul Meiesaar

Pulmatort "Liis"

11 kg

Kolm korrust, semi-naked. Peal marjad ja söödavad lileõied.

Pilt: Brita B

Pulmatort "Gerli"

10 kg

Kolm korrust. Semi-naked. Biskviit, immutatud leedriõie siirupiga, vahel apelsinikreem, vaarikamoos ja mascarpone.

Peal marjad, sarvkannikesed, tähetrobi ja roosbegoonia õied.

Pulmatort "Maris"

12 kg

Neli korrust. Semi-naked. Sidrunimaitseline biskviit, immutatud apelsinimahlaga, vahel punase sõstra täidis ja toorjuustukreem. Peal suvemarjad.

Pulmatort "Hedlin"

8 kg

Kaks korrust. Semi-naked. Peal söödavad roosbegooniad. Sarapuupähklibiskviit, immutatud leedriõie siirupiga. Vahel crème-brûlée kreem, kirsid ja toorjuust.

Pulmatort "Anette"

10 kg

Kolm korrust. Semi naked. Sidrunibiskviit, immutatud leedriõie siirupiga. Vahel punase sõstra täidis ja toorjuustukreem. Peal minimakroonid (pistaatsia ja vaarika) ja söödavad lilleõied.

Pulmatort "Kadri"

10 kg

Gluteeni-laktoosivaba. Kaks korrust. Semi-naked. Aplesinibiskviit, maasikasiirupi immutus, sidrunikreem, vaarika-mustsõstra täidis ja mascarpone kreem. Peal söödavad lilled (lillad sarvkannikesed, roosa tähttrobi, mündi lehed) ja marjad.

Pulmatort "Marta"

20 kg

Viiekorruseline minimalistlikult kaunistatud tort mascarpone kreemiga. 

Pulmatort "Älis"

10 kg

Kolm korrust, kaetud toorjuustuga. Peal marjad ja söödavad lilleõied.

Pulmatort "Stella"

8 kg

Kolm korrust, semi-naked, mascarpone kreemiga. Peal marjad ja söödavad tähetrobi ja sarvkannikese õied.

Pulmatort "Olga"

6 kg

Väike kolmekorruseline semi-naked tort. Kakaobiskviit, kirsi täidis ja mascarpone kreem. Kaunistuseks viigimarjad, põldmarjad ja mustikad.

Pulmatort "Alevtina"

8 kg

Laiem kahekorruseline tort. Apelsinibiskviit, immutatud maasikasiirupiga, vahel sidrunikreem, põldmarja-mustsõstramoos ja mascarpone.

Peal põldmarjad, mustikad, sarvkannikesed ja begoonia lehed.