• mesisuu

Ruby makroonid

Hei armsad magusasõbrad!

Täna alustan päris oma mesimagusat blogi, et tuua teieni veelgi paremini oma uusi mõtteid ja ideid. Mis arvad, vast tundub hea mõte!?


Minu viimane suur saavutus oli lõpuks saada endale suur 10kg kotitäis uut Ruby roosat šokolaadi. Kuulsin sellest esimest korda juba aasta algul ja ootasin pikisilmi, kuni seda Eestisse transportima hakatakse. Pommitasin võimalikke maaletoojaid (#piinlik) ja oktoobri lõpus oli kuller pakiga mu ukse taga! #winning


Esimene mõte oli davaiks - Ruby #makroonid nüüd ja kohe! Selleks et uue šokolaadi õrna ja marjast maitset esile tuua lõin alustuseks täiesti tavalise šokolaadikreemiga makroonid. Natuke raske minu jaoks, tavaliselt läheb mul ühe maitsega makrooni kreemi sisse 4-5 koostisosa. Aga mmmm nii head! Kuna ma värvin roosad makroonikestad peedipulbriga, siis oli hea meel avastada, et peet ja Ruby lähevad kenasti kokku :)


Kes veel ei tea, siis Ruby on üle 80 aasta uus avastus šokoaadimaailmas, pärast tumedat, piima- ja valget šokolaadi. See on tehtud Ruby kakao-oast, mis tähendab et roosa värv on 100% naturaalne, sinna pole lisatud värvaineid ega maitseaineid. Kakaosisaldus on lausa 47.3%, mis on rohkem kui piimašokolaadis. (allikas: Callebaut.com).


Kuidas Ruby maitseb?

Minu esimene mõte oli - nagu roosa vein :D Sellel pole üldse šokolaadi tummist maitset, see on värske! Seega tuleb olla päris avatud mõtlemisega, et leida uusi maitsekombiatsioone. Saab olema korralik väljakutse!


Mis edasi? Nüüd tuleb roosat maailma edasi avastada ja leiutada kindlasti üks #killer Ruby šokolaaditort ja võibolla ka krõbetuuletaskuid?

0 views